Beoordelingen van Grill Wok Diemen

Recente recensies

4.0
baars
29 september 2022

niet duidelijk dat als je een menu besteld alleen de sate krijgt voor je dure geld bel even de klant even u heeft menu besteld maar niets erbij is iets niet goed gegaan nee geld verdiend en wij alleen sate niet pistolet ook patat en geen salade eens maar nooit meer ik vind dit geen goede service jammer

Joris
16 september 2022

Tot nu toe altijd goede ervaringen met Grill Wok gehad, helaas was de laatste wat minder: half uur later bezorgd en minder lekker.

Clifford
14 september 2022
B
10 september 2022

Ribs waren lekker en bezorging sneller dan verwacht

Mizouri
8 augustus 2022

Vers en warm geleverd eten. Niks mis mee

Esther
7 juni 2022
Erwin
18 april 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris
12 april 2022

Al regelmatig besteld hier, Grill-Wok Diemen is een van de weinige bezorgrestaurants in de buurt die consequent volledig en op de afgesproken tijd leveren. En nog een groot assortiment en goede kwaliteit ook!

Serge
5 februari 2022

Goed, lekker en op tijd

Jeroen Bohlken
27 december 2021

Helaas geen 2x uiensaus bijgeleverd maar hiervoor in de plaats. 1x chillisaus. Spareribs waren prima maar door de verkeerde saus toch een teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
13 december 2021

Wij hadden spareribs voor 2 personen met twister friet, goede kwaliteit ribben, goed gaar, zo van het bot, niet te vet. Voldoende/veel twister friet die nog krokant en warm waren bij aankomst. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
6 december 2021

We bestellen hier vaker. Eten altijd heerlijk. Afgelopen zaterdag alleen hele slechte bezorging. Ik had opgegeven om 18:45 uur het eten te willen. Ze kwamen ruim een uur te vroeg! Niet handig als je er niet op rekend. Verder klopte de bestelling niet. 3 keer patat geleverd terwijl wij 2 keer patat en 1 keer twisters hadden besteld. Ook de verkeerde smaak ijs geleverd. Ze wilde wel de twister na leveren. Nee bedankt, dan is de rest al koud. Ze hebben gezegd dat ze mij het extra betaalde geld zouden terugstorten, ik ben benieuwd.

Petra
4 december 2021

Snel gebracht maar wel koud helaas!